let’s make the most of it


Dress – H&M, sweater – Gina Tricot

Okej, nu ska ni få ett snabbt och sjukt enkelt tips som jag använder mig flitigt av! Släng på en härlig stickad tröja över den lilla festklänningen och voila så blev klänningen en kjol och du har fått en perfekt vardagsoutfit. You’re welcome!

/Okay, now I’ll give you a quick and simple tip that I use frequently. Throw on a knitted sweater over the little party dress and voila, the dress became a skirt and you’ve got a perfect everyday outfit. You’re welcome!/

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “let’s make the most of it

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>