my black and white moment


Photo and edit – me

Hade lite tråkigt igår så knäppte dessa bilder. Det har nog blivit en chock för mig att ha så mycket tid över nu när c-uppsatsen är färdig. Meeeen mycket tid kommer läggas på jobb nu istället, och självklart på bloggen! Det kommer hända lite grann med bloggen inom en snar framtid. Don’t worry, ni kommer märka vad 😉

/Had a bit boring yesterday so snapped these photos. It will happen a bit with the blog in the near future. But don’t worry, you will see what ;)/

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “my black and white moment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>