morning glory


Mug – Filippa K

Morning darlings! What’s today’s plans? Hörrni, jag måste be om ursäkt. Jag har helt och hållet glömt bort en sak. Jag har glömt tacka er för att ni är så jävla underbara! Alla fina kommentarer värmer verkligen, alltså VERKLIGEN! Både här på bloggen, på Facebook, Instagram och i verkliga livet. Men jag hoppas ni förstår att det ni får se här i bloggen bara är en väääldigt liten del av mig och mitt liv. Jag hoppas att ni inte tror att jag är en sjukt ytlig brud som bara bryr mig om mode och utseende, eftersom det bara är det jag bloggar om. Jag hoppas ni förstår att detta är en modeblogg och att det till största del bara är den sidan av mig som ni får se här. Och jag hoppas ni förstår att jag har andra intressen än kläder 😉 Bra, då har vi klargjort det! Vore ju så tråkigt om ni fick fel bild av mig. Jag kommer kanske, kanske berätta mer om mig själv här framöver.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “morning glory

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>