Issue 1.3 spring and summer


Äntligen!! Fantastiska Issue 1.3 har kommit ut med sin vår/sommar-kollektion. Här ser ni några av mina favoriter. Boyfriend jeansen är en stor trend till våren så det är ett tips att införskaffa sig ett par! Sjukt snygga till något tajtare upptill och passar nästan alla :) Här hittar ni resten av kollektionen!

/Finally! Fantastic Issue 1.3 has come out with their spring/summer collection. Above you can see some of my favorites :) The boyfriend jeans are a huge trend for the spring! Here you will find the rest!/

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Issue 1.3 spring and summer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>