Forgiving all the time we’ve spent


Me this morning

C-uppsatsen är klar och inlämnad! Kändes nästan lite jobbigt att lämna den, den såg så ensam ut när den låg där på bänken. Meeen, vi överlever nog 😉 Föresten, jag efterlyser en promenadpartner, nu när c-uppsats är klar och jag faktiskt har tid för sånt! Eller snarare, jag efterlyser någon som kan sparka på mig och se till att jag går ut och går minst en timme om dagen. Någon frivillig?

/Our essay is finish and submitted! It almost felt a bit hard to leave it, it looked so lonely when it lay there on the bench. Buuuut, we will survive 😉 By the way, I’m looking for a walking partner! Or rather, I’m looking for someone to kick me and make sure I go out and walk at least an hour a day. Someone volunteer?/

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Forgiving all the time we’ve spent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>