what’s life without risks


Hoppas ni hade en trevlig lördag gullungar :) Det hade verkligen jag! Blev ganska lugnt för min del men sååå himla skönt att inte vakna upp bakis idag. Bjuder på en bild som knäpptes under kvällen på mig och min fina Emelie. Haha älskar att vi ser så himla oskyldiga ut, skenet kan bedra 😉

/Hope you had a nice saturday darlings :) I really had! In the picture you can see me and my dear friend Emelie. Haha love that we look so innocent./

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “what’s life without risks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>