tell me when you hear my heart stop

Idag är jag glaaaad tjej! Jag fick en gratis fotokurs hos duktiga Tuana Art som han gav bort till två lyckliga själar. Sjukt kul och sjukt snällt! Tack Tuana :) Så det blir att åka ”hem” till Skaraborg sista helgen i januari och första i februari, men det är det såå värt! Så nu får vi hoppas att jag kan bjuda på bättre bilder här på bloggen efter kursen 😉

/Today i’m so haaappy! I got a free photography course with talented Tuana Art which he gave away to two lucky souls. Thanks Tuana :)/

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “tell me when you hear my heart stop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>