Put the past behind and celebrate a new beginning


Dress – Gina Tricot, furjacket – second hand

Ungefär såhär kommer jag se ut ikväll! Ni fattar inte hur taggad jag är för kvällen alltså! Nästan för taggad, vilket inte brukar sluta bra…så ska tagga ner lite. Men det är svårt, för jag har en känsla av att detta kommer blir min bästa nyårsafton på länge! Jag avslutar år 2012 och börjar år 2013 i sällskap med fina vänner. Hoppas ni också firar på bästa sätt och gott nytt år kära vänner! 😀

/This is how I will look tonight. I have a feeling that this will be my best New Year’s Eve in a very long time! Hope you’ll have a good evening and Happy New Year, dear friends! :D/

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Put the past behind and celebrate a new beginning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>