spring news

Tänkte visa er en ny topp som jag fått av Nelly.com. Denna finns inte till försäljning ännu utan kommer ut hos Nelly till våren 2013. Tänkte att det kunde vara kul för er att få se en liten sneak peak i alla fall 😉 Ni kommer självklart få se hur den ser ut på också! Btw, jag hade på mig denna i onsdags när jag var ute med ett par vänner. För att göra en lång historia kort: jag hann inte hämta ut min jacka när vi skulle hem efter krogen och fick gå hem i minusgrader i BARA denna tröjan…och byxor så klart. Det är när sånt händer som man önskar att man bodde vid varmare breddgrader…Men tröjan är fin i alla fall 😀 Kan också passa på att säga grattis till min storasyster som fyller 24 år idag! Gammal tant.

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “spring news

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>