sparkling gray

Nailpolish from Mavla and Gina Tricot

Som många av mina vänner vet har ett jag rätt dåligt förhållande till cyklar. Det här med att pumpa cykeln osv…inte min grej. Nu har jag ett problem eftersom mina cykellysen är trasiga, eller så behöver man bara byta batterier, jag vet inte! Polisen i Örebro är inte speciellt förstående när det kommer till icke existerande lysen. Så om någon vänlig själ erbjuder sig att hjälpa min cykel med detta vore jag väldigt tacksam. Hej!

Förlåt jag vet att jag tjatar…men jag skulle bli jätteglad om ni ville lägga en röst på mig! (eller flera). Såg precis att jag ligger 2:a, hur gick detta till? Tack gullungar :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “sparkling gray

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>