how to – glitter nails

Har fått en hel del frågor om mina glitternaglar som jag haft den senaste veckan. Jag gör dem alltså själv! Och det är super super enkelt! Min pappa skulle kunna fixa detta, så enkelt är det.

Du behöver två lack, ett baslack och ett glitterlack. Jag använder ett baslack från Depend och ett silvrigt glitterlack från Mavla (nr. 229) 1. Måla på baslacket på naglarna. 2. Måla på glitterlacket på topparna och lixsom ”tona” ner det lite. Ta mer lack längst ut på toppen och mindre längre in helt enkelt! 3. Klart! Typ för enkelt, eller hur?

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “how to – glitter nails

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>