the perfect bag?

Ja vad säger ni? Jag tycker den är fantastisk! Perfekta budgetväskan från Gina Tricot. Hoppas hoppas hoppas den finns inne på Gina i Örebro!! Ni hittar den här.

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “the perfect bag?

 1. Hej! Hittade precis in på din blogg och ser att du pluggar PR utbildningen i ørebro, vilket jag också tænkt. Vilken læser du och hur ær det? VArt jobbar du som chefredaktør? :)

  • Hej! jaha vad kul 😀 Jag läser PR- och information och trivs grymt bra! En jättebra utbildning om du vill få en bred utbildning och kunna jobba med det mesta inom branschen :) Jag jobbar på en sajt som heter enlagomdosgront.se! Har du mer frågor så är det bara att fråga!

   • Ja okej, før jag velar lite vad som ær bæst att læsa. Antingen PR och information eller media och kommunikasjon. Jag har før tillf’ællet ett internship på en mode PR byrå och kænner att jag vill fortsætta på den banan! :p Så kul :)

     • Ah okej! Det tåls att tænka på, men ser fram emot att følja din blogg och se hur utbildningen ær! 😀 Ær ørebro en bra stad annars?

     • jaa vad kul 😀 nästa vecka drar skolan igång igen så då kommer jag skriva mycket om det här på bloggen :) tveka inte att fråga om det är något mer du undrar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>